Hemma igen

Då var man hemma igen efter en riktig toppen semester. Har hunnit med mycket under dom är 5 dagarna.
Göteborg, Halmstad, Danmark, Tyskland och den sista trippen blev till Ullared, har hunnits med.
Så otroligt skönt att komma iväg och göra något! Och träffa Sara var verkligen ett kärt återseende.
Så i Gbg svängde vi runt som aldrig förr;) Hann både med fest, Liseberg, stan och sitta på mysiga utecafeer. Älskar Götebrog! Så fint. Skulle verkligen kunna bo där. Och man vet aldrig;)
For sen ner mot Halmstad, Tylösand och lapa sol i några timmar. Fick nästan känslan att man var utomlands. Kritvitlång sandstarnd och inte ett moln på himlen. Dock inget turkost vatten, Carro!;)
Sen ner mot Helsingborg där vi tog färjan över mot Helsingör och sen bila vi 20 mil ner i Danmark där vi sedan övernatta.
Sen upp tidigt på morgonen för att ta nästa färja till Tyskland. Lasta bilen full med alkoholhaltiga drycker och for sedan uppåt mot Sverige 60 mil. Där vi somna sött i Ullared. Men fyfan för att åka bil så länge! Blir så jävla rastlös, men men fram kom vi.
Och igår besökte vi då Gekås. Fick med oss lite smått och gott därifrån. Men vart mest saker till lägenheten.Tur att i inte köpte nå mer för bilen vart verkligen överfull. Skulle inte fått plats med en grej till! haha!

Kom hem igår kväll en aningens pankare. Men ångrar det inte en sekund! Har haft det såå bra! Synd bara att semestern snart är slut. Buhu... Vill verkligen inte börja jobba. Två veckor går alldeles för fort!

Men men får tänka positivt. Har ju lite att se fram emot iaf. Gessle på Lördag. Sen nästa vecka kommer Sara hem och då blir det parkfest för fulla muggar. Sen dröjer det inte alltför länge innan Carro och Johanna entrar svensk mark. Åhh, vad jag längtar;) Och någon gång därimellan eller efter ska en utomlandsresa planeras in.
Ska bli uunderbaaart!

nej, dags för att fylla en ny maskin med tvätt...

Byeee...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback