veckans första dag...

har nu snart passerat. Skönt det. Är inte vidare förtjust i måndagar... Och imorgon är det Tisdag. Är inte förtjust i dom heller:/ haha.. Jaja, sen är det onsdag som betyder ledigt och sedan brukar resten bara flyta på tills det blir fredag kväll då dagarna bara försvinner tills med blir måndag igen... Konstigt det där? hehe... Tänk om det kunde vara Lördag jämt... Mmm, det kan väll aldrig bli tråkigt?! haha!

Och Patrik han jobbar och står i... Det var en väldigt trött Patrik som kikade upp ur sängen efter mycket om och men, och lite tjat imorse. Jag tyckte att när klockan är halv tolv och man somnat tidigt kanske vill gå upp... Men nej, det var inte populärt... Haha! Rolig den där killen, som då och då blir Björn=)

Åhh, vill verkligen verkligen komma igång med träningen igen. Det här går inte! Ska iaf skaffa nautilluskort på onsdag. Lätt värt dom pengarna! Men man får ju inte börja träna direkt. Måste ju gå igenom allt med instruktören först. Men simma ska vi göra iaf.. Bra träning det med;p

Och nu har Frida-Lisa landat i Thailand. Förstår att du är förvirrad nu gumman. Men det kommer gå bra. Man lär sig inte att hitta och så på en dag sörru;P Och ensam behöver du ju aldrig vara, när du nu har Kristoffer!


Nej, nu ska jag gå och göra nå "viktigt"...blä!


Seeee ya later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback