Uppdatering

Jaha efter klagomål från Björk att jag aldrig skriver här numera ska jg nu göra ett tappert försök till att upplysa er alla vad som händer i mitt liv just nu. Ganska ointressant, om jag får säga min mening.;)

Veckorna bara flyter på. Hela sommaren är snart slut. Och vad har man gjort? Inte ett skit, Bara jobba och festa. Hm, aja, nu har jag ju iaf påbörjat min semester. Första dagen idag utan att gå till jobbet. Men det känns mest som det bara är en vanlig Söndag. Söndag varje dag. Blää! Men dagarna går fort må ag säga ändå.
Fredagen bjöd på festligheter i form av parkfest nr2. Trevligt hade jag med ynka tre tjejor från svängis=) haha! Men det känns verkligen tomt utan alla flickor. Men vi svängde på som vanligt! Även fast dom första groggarna gick aningens segt...
Lördagen spenderades med Sara och Frida, då vi bl.a besökte Lucifers kyrka. Fyfan vad läskigt det var. Men spännande! Vart verkligen en kväll i skräckens tecken. Usch!!
Och igår åkte jag och älsklingen min in till Öret för att gå på bio. Simpsons! Fyfan vilken klokren film. Älskade ALLT i den! Skratta vissa stunder så att jag grät. haha! Homer är min idol..;)

Och idag har det varit en dag med mycket aktiviteter. Steg upp 10 och gjorde oss iordning för en tripp till Nora, där Patrik skulle hämta nya bilen på Windahls. Men fick sitta nästan 2 timmar där och vänta, bara för att... ja, varför??? Dålig service!
Sen hem igen igenom Linde där vi stötte ihop med Fritte och sedan Mats ch Carina. Vi tog en bit mat på Linde pizza och sedan en tur till minigolfbanan där jag hade tänkt att ge dom alla lite spö. Men resulten vill jag helst inte gå in på;) Skitgolf!

Hem igen där vi for hem till min halvfar för lite fika och kolla på husvagnen som vi ska ge oss iväg med på Onsdag. Hur det nu ska gå?? haha, nej men det blir nog mysigt;)

Sen fick jag lite trevligt sällskap av Therese, som var solbränd och fräsch, nyss hemkommen från 2 veckor utomlands. Avundsjuk JA! Sara och Frida kom också upp och gjorde oss sällskap. Trevligt med lite prat och skratt;)

Och på Fredag får jag äntligen träffa min Saraaa! Som jag saknar dig tjejen! 6 veckor utan dig, och nu bara 4 dagar kvar, som du skrev! Ska verkligen bli så kul at träffa dig!
Är sedan kvar i Gbg tills måndagen då vi far vidare mot Tyskland och Ullared. Fan vad skönt det ska bli att komma hemifrån!;)

Nej, nu ska vi upp till svärföräldrarna och hämta min bil som dom lånat idag...

Ha d gött IGELKÖTT!

Neej..!

Så har man dragit på sig en jävla förkylning nu också. Usch, kan inte andas genom munnen och halsen känns som ett rivjärn när jag sväljer. Fyfan! Varför ska den komma just nu? Det är ju jättesvårt att bli frisk på sommaren. Usch, bara man bli bättre till semestern. Bara 5 ½ dag kvar!
Aja, bara att bita ihop. Och göra det bästa av situationen. Tur att jag är ledig imr. Så man kan vara hemma och vila. Känns verkligen som det behövs.

Annars har dagen bara bestått av jobb. Är sjukt trött på att jobba.


Skit dag, med andra ord.


Jag är tillbaka!

Äntligen har nu bredbandet infunnit sig i vårat nya hem på Ängabovägen. Underbart. Känns som man missat massor. Haha! Nej, men nu har vi iaf bott i nya lyan i nästan 3 veckor. Går fort. Men tror nu att vi äntligen börjar få lite ordning på saker och ting. Trivs superbra! Och det känns såå stort. Nya lägenheten är ju dubbelt så stor som den gamla. Men sovrummet är iaf det bästa.. Där sover vi gött i nya sängen;)

Och idag har äntligen sommaren kommit! Hoppas ja, ska ju tydligen bli sämre imorrn men sedan bättre igen. Hoppas det verkligen. Så man kan vistas lite ute när semestern kommer. Bara två veckor kvar att jobba;) Hoppas tiden går fort!

Önskar jag kunde vara utomlands. Känns som alla bara ränner utomlands. Carro och Johanna njuter fortfarande nere på Cypern. Therese solar sig i Kroatien. Och Frida och Ica kom idag hemifrån en veckas solsemester på Rhodos. Och Anki flyger iväg på Torsdag. Vill också! Men spar mitt till hösten. Den som spar han har;) haha!
Men det är bra att jobba också. Pengar behövs. Alltid. Särskilt nu.

Helgen vart det festande på den berömda Kennyfesten. Trevligt. Men fan vad jag saknar er tjejer. Sorgligt med så många tomma stolar som bara skrek ut era namn...Vill att ni ska komma hem nu.Men om 2½ vecka får jag iaf träffa min Sara;) Fan vad jag saknar dig tjejen!

Men jag och Björken svänger vidare. Och det tycker jag vi lyckas med väldigt bra ändå;) haha!

Nej, har inte tid med detta längre. Byeeebyee!