Uppdatering

Jaha efter klagomål från Björk att jag aldrig skriver här numera ska jg nu göra ett tappert försök till att upplysa er alla vad som händer i mitt liv just nu. Ganska ointressant, om jag får säga min mening.;)

Veckorna bara flyter på. Hela sommaren är snart slut. Och vad har man gjort? Inte ett skit, Bara jobba och festa. Hm, aja, nu har jag ju iaf påbörjat min semester. Första dagen idag utan att gå till jobbet. Men det känns mest som det bara är en vanlig Söndag. Söndag varje dag. Blää! Men dagarna går fort må ag säga ändå.
Fredagen bjöd på festligheter i form av parkfest nr2. Trevligt hade jag med ynka tre tjejor från svängis=) haha! Men det känns verkligen tomt utan alla flickor. Men vi svängde på som vanligt! Även fast dom första groggarna gick aningens segt...
Lördagen spenderades med Sara och Frida, då vi bl.a besökte Lucifers kyrka. Fyfan vad läskigt det var. Men spännande! Vart verkligen en kväll i skräckens tecken. Usch!!
Och igår åkte jag och älsklingen min in till Öret för att gå på bio. Simpsons! Fyfan vilken klokren film. Älskade ALLT i den! Skratta vissa stunder så att jag grät. haha! Homer är min idol..;)

Och idag har det varit en dag med mycket aktiviteter. Steg upp 10 och gjorde oss iordning för en tripp till Nora, där Patrik skulle hämta nya bilen på Windahls. Men fick sitta nästan 2 timmar där och vänta, bara för att... ja, varför??? Dålig service!
Sen hem igen igenom Linde där vi stötte ihop med Fritte och sedan Mats ch Carina. Vi tog en bit mat på Linde pizza och sedan en tur till minigolfbanan där jag hade tänkt att ge dom alla lite spö. Men resulten vill jag helst inte gå in på;) Skitgolf!

Hem igen där vi for hem till min halvfar för lite fika och kolla på husvagnen som vi ska ge oss iväg med på Onsdag. Hur det nu ska gå?? haha, nej men det blir nog mysigt;)

Sen fick jag lite trevligt sällskap av Therese, som var solbränd och fräsch, nyss hemkommen från 2 veckor utomlands. Avundsjuk JA! Sara och Frida kom också upp och gjorde oss sällskap. Trevligt med lite prat och skratt;)

Och på Fredag får jag äntligen träffa min Saraaa! Som jag saknar dig tjejen! 6 veckor utan dig, och nu bara 4 dagar kvar, som du skrev! Ska verkligen bli så kul at träffa dig!
Är sedan kvar i Gbg tills måndagen då vi far vidare mot Tyskland och Ullared. Fan vad skönt det ska bli att komma hemifrån!;)

Nej, nu ska vi upp till svärföräldrarna och hämta min bil som dom lånat idag...

Ha d gött IGELKÖTT!

Kommentarer
Postat av: Björck

Gött, lite att läsa. =) Keep it up!

2007-08-01 @ 16:18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback