Mycket nu

Mycket som händer nu. Och då blir bloggen lidande. Hinner ju inte med!;) Kul, med mycket som händer runt omkring. Men nu längtar jag bara efter att allt ska vara färdigt och man kan koncentrera sig på att vara Ledig.
Men imr är det ledig dag! Gött! Men den blir nog fan värre än en jobbardag iaf. Ska in till Öret för att gå på IKEA hela dagen. Har mycket att uträtta där. Men skoj ska det bli med nya fräscha möbler;)
Lägenheten är nästan klar nu. Ska nog tapetseras imr. Blir kanon! Så vi räknar med att byta adress på Fredag. Ska bli underbart. Så mysigt är det. Med kamin och allt! Kommer stromtrivas. Förmodligen.
Ska bli underbart att lämna detta råttbo också. och just nu liknar det värre än ett bomnedslag. Har bara en säng och tv i stort sett. Ser ut som värsta ungkarlslyan;) haha! Men det blir nog bra tillslut!

Midsommarafton spenderades i midsommarstaden Rättvik, dit vi anlände torsdag kväll. Hade en mycket trevlig helg, där det bjöds på massa tok och mys. haha!
Skulle ju egentligen firat midsommar i Strömstad. Men det dåliga vädret och camping ställde till bekymmer. Idag är jag glad över att vi drog norrut. Hade aldrig klarat av att sova i tält i spöregn. Vi hade ju visserligen lite regn på Fredag kväll. Men på dagen var det solsken, så vi hann t.om hoppa i poolen och ta oss ett dopp.!
Träffade massa roliga? knäppa? människor iaf;)
Den enbenta fjortisen fick oss verkligen att höja på ögonbrynen när hon slet av plastbenet och skrek "kolla vad jag kan göra". . ojoj, har nog aldrig blivit såå förvånad förut. Haha, vi fick oss iaf ett gott skratt, kan jag lova!
Men skrattanfallen slutade inte där. Det vart bara värre när en full krake krake kom fram till oss och drog de mest sjukaste skämt jag någonsin hört! haha! Osams med sig själv var han också! Ja, livet är verkligen inte lätt;)

Jaja, Rättviksvistelsen var inte bara ett skämt. Sara och Jimmy förlovade sig också. Så söta, och så fina tillsammans;) Ni kommer få det kanon;)


I helgen blir det parkfesten med brudarna! Shit, vad vi ska svänga;)!


Puss!


            
 galen kille!

Utmanad

av Sara...

Tre saker jag inte förstår mig på:
Varför sommaren ska vara så kort.
Varför vissa ljuger för den man älskar.
Varför allt roligt ska vara så dyrt.

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet
jag sitter vid:
Ligger i sängen med laptopen.
Här finns tecken
Kuddar.
Och jag själv.

Tre saker jag gör just nu:

Kollar på klockan. Snart läggdags.
Gäspar.
Dricker vatten.

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
Resa överallt!
Bilda familj.
Bli snuskigt rik!

Tre saker jag kan:
Spendera pengar
Snurra tungan

Tre saker jag inte kan:
Ljuga för en vän.
Leva utan nässpray
Nudda en navel..

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
Nära och kära( de flesta iaf)
Ditt hjärta.
En fin låt.

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
Massa språk!
Aktier.
Sy fina kläder.

Tre favoriträtter:
Grekisk mat
Nästan all kyckling!
Heta räkor.



Jag utmanar Dig

Svänggänget<3

Jag har de bästa vännerna i hela världen! Det är en sak som är säkert iaf... Svänggänget, mina underbara tjejer! Fan vad vi har roligt tillsammans;) Så mycket skoj vi haft är fan svårt att ha. Känner mig så lyckligt lottad över att ha er, ni är bäst! Och vi kommer ALLTID att minnas varandra. Det vet jag.
Vi kommer fara och flyga åt olika håll, men för mig kommer ni alltid ha en speciell plats i hjärtat.

Nu har min älskade "granne" Sara flyttat över 30 mil ifrån mig. Och på Fredag drar nästa sötnos. Carro. Fan vad jag kommer sakna er tjejer! Ni är guld värda. Kan inte ens beskriva med ord vad min vänskap med Er betyder. Ni är såå braaaa!;)
Och Johanna är redan så saknad . Nästan två månader har gått sen du tog väskan och for till Cypern. Tiden har gått fort, men jag saknar dig VARJE dag. Kommmer sakna Er varje dag.

Tänker på alla roliga stunder vi haft tillsammans, alla galenskaper och alla skvallerstunder. Alla smeknamn, alla seriösa pratstunder, alla fester och alla andra NÖJDA saker som vi gjort tillsammans. Även på allt som varit dåligt. Men som man ändå inte minns mycket av. För visst har vi oftast haft kul?

Men jag blir inte kvar här hemma ensam. Har massor med fler underbara vänner, som gör livet lite enklare. Ni betyder! Vi kommer svänga hela sommaren iaf. Haha, för SVÄNGGÄNGET är......greaaat!

Sara, Carro och Johanna. Ta hand om er. Jag kommer verkligen sakna er. Men ha det så kul, och lycka till!
Ni är UNDERBARA

                
            
    
                                               


                                     

Midsommarhelg

Det var fan inte igår jag kluddra några rader här inte;) haha, det har var en hektisk vecka, får väll skylla på det;)
Hänt mycket: Sara har tagit studenten, och svänggänget festade som aldrig förr. Vi kan vi;)
Har fått nyckeln till nya lägenheten, ligger för tillfället lite lågt med flytten, eftersom inte tiden hinns med. Men efter helgen kör vi igång igen. Sara har även flyttat till Gbg idag, snyft.. Får ju träffa henne i helgen. Men sen dåå? Och Carro åker ner och joinar Johanna (även hon SAKNAD) i Cypern på Fredag... Buhu! Hur ska jag klara mig, det är frågan?

Har idag tillbringat dagen i Örebroet med shopping. Skulle egentligen köpa ny säng. Men vi avvaktar tills nästa vecka, då lönen kommer. Vart istället kläder... Svårgissat? Hittade massor, hade inte råd med hälften. Men några klänningar, ett par shorts, solglasögon, linne, väska m.m fick ändå följa med hem...=) Hur kan det vara så roligt att köpa kläder på sommaren. Älskar klänningar och nästan ALLA sommarkläder.. Önskar bara att det kunde dyka upp lite nya fräscha pengar på kontot som man verkligen kunde släppa loss;) Aja, nu är jag nästan pank. Bara någon tusenlapp kvar som ska gå till resan imorgon.

För imorgon drar vi till Strömstad;) Och är där hela midsommarhelgen! Ska bli jäkligt kul;) Är lite tveksam över det där med tältet. Kallt. Men ska väll övervinna det också;) Men kollade nyss på vädret. Och den såg verkligen inte lovande ut inför helgen.. Regn i massor förväntas dyka upp över oss. Får be till vädergudarna på sol och värme... annars vette fan om jag klarar det. Hatar att sova i tält när det regnar. Får se, kan ju alltid ta bilen hem.. Men det vill jag inte! hmmm...


Nej, nu ska jag ner till mamma för att hämta sovsäckar, liggunderlag m.m....


Kraaaam!!!!

Då var det klart!

Flyttar till ny lägenhet inom kort.=) Helst inom sådär två veckor. Men Patrik säger "hellegud, då är vi ju klaara!". Hoppas det! Kommer bli perfekt! Ska bara tapetsera om i sovrummet. Resten såg rätt okej ut! Och vi ska ju tapetsera själva, så då får vi första månadshyran gratis;) Inga, fel, då kan vi ju köpa lite nya möbler. Ny säng och ny soffa ska det iaf bli;) Underbaaart! Sen måste vi ju köpa nya utemöbler och RIKTIG grill! Haha, äntligen, kan man bara stiga ut och nudda gräs! Mmm, nice!
Och våran lägenhet var inte svår att bli av med heller. Den är redan tingad till herr Fridholm! Sköönt!

Ska bli så himla skönt att få lite större! Förstår inte egentligen hur vi kunnat på denna lilla bostadsyta så pass länge som vi gjort. Nästan ett och ett halvt år ju! Aja, det har ju gått bra. Så nu kommer det gå dubbelt så bra!;) Nya lägenheten är ju typ dubbel så stor som våran! Men mycket dyrare, men det är det fan värt!

Idag har vi även hunnit med och se karnevaltåget. Så roligt att se. Minndes plötsligt själv känslan av att gå där. Så lycklig man var. Känns ju inte alls längesen ju!
Jaja, Sara var ju iaf klokren som igelkötte! Haha! Höll på att dö av skratt när den där nöjda lilla igelkötten dök upp i vimmlet med hår som svajade av vinden och en otroligt lååång näsa. Haha!...
Sabina var såå söt och spred kärlek till alla. Haha, det första studsande hjärta jag sett i hela mitt liv faktiskt;)
Synd bara att man inte hann med att knäppa särskilt många kort, kamerajäveln dog nästan direkt! Bajs! Aja, några kort fick jag iaf;)


Ha det gött,  IGELKÖTT!


                   
                                         
                    Jag - 06                                            Sara - 07                                     Sabina- 07

Min helg

Ny vecka tar fart i dag. Och det är inte vilken vecka som helst! Nejdå, studentveckan! Det betyder att det är ett helt år sedan jag klev ut från aulan med skakiga ben och blandade känslor! Ett helt år! Känns inte alls längesen ju! Saknar den veckan nått så in i bomben mycket! Saknar klassen. Vissa mer, andra mindre. Man förstår inte hur bra man hade det i skolan. Åh, studentveckan är verkligen oförglömlig;)
Idag är det min tur att stå utan för aulan och kolla på alla lyckliga studenter som lämnar skolan för att ta steget ut i vuxenvärlden. Kommer kännas konstigt. Lite vemodigt.
Är såå avundsjuk på Sara. Hon har hela veckan kvar! I år är det hennes tur. Ska bli så roligt att se henne. Först på karnevalen, sen på studentdagen och sen slutligen på balen. Roligast blir karnevalen. Kommer garva ihjäl mig;) haha!

Aja, men först väntas det lite jobb för mig. Suck! Men tog ledigt på Fredag. Vill man ju verkligen inte missa! Men tyvärr så är det jobb på Lördag morgon. Så det blir ingen studentfirande för mig på kvällen. Blir på Lördagen istället;)

Helgen gick i rasande fart som vanligt. Fredagen vart det att åka räkbåt med jobbet. Smarrigt och trevligt var det. Vackert där ute!
Hem igen för att sova, för att sedan jobba eftermiddag på Lördagen. Efter jobbet blev det god mat med älsklingen i godan ro. Hade ju bestämt mig för en vit helg. Så jag hade ju ingen tid att passa! Men klockan kvart över åtta ändrades planerna. Och det vart stressigt! Vart sugen på utgång ändå:/ Så in till stan för lite fest, igen. Men jäklar vad kul jag hade. Spontanutgång är absolut bäst! Ångrar absolut inte att jag gick ut!

Mådde något sämre igår. Men efter några dopp vid viken så mådde jag prima igen. Helt underbart där nere. Och alldeles ljummet i vattnet! Mmm...

På kvällen vart det grillat hos svärföräldrarna. Gött, gött! Sen var det egentligen planerat en minigolf tur. Men det tyckte inte vädergudarna. Som ställde till med ett riktigt oväder. Med åska, och blixtar och massa regn! Puh! Men, men blev lite film på kvällskvisten ändå. Mysigt!

Näähä, nu är det dags för jobb. Börjar om en kvart! Brååådis!


Puss!

Jag mår bra

Fy sjutton vad bra man blir att må bara genom att solen kikar fram. Mmm, love it! Och idag har jag haft en heldag med den också;)
Började att vi steg upp vid nio för att åka och kolla på lillasyster som spela fotboll. Skönt och sitta där i gröngräset och bara njuta av solen och se alla barn som springer runt och tjoar och tjimmar;) haha, så söta så!;)
Åkte vidare till Fanthyttan där vi inhandlade dynor till stolarna på balkongen och två nya brassestolar. I LYX modell..=)
Sen for jag in till stan för att göra Carro och Therese sällskap vid strandpromenaden. Vackert att sitta där nere. Men hettan vart nästan för jobbig så vi satte oss i skuggan och myste istället;) Och jag försökte schasa iväg äckel-fåglar som promt vill vara vid mig. Idioter. Tycker inte om fåglar. Och dom är INTE söta!
Aja, hem igen för att gå på kalas, då min halv-farmor fyllde år. Och där bjöds det på kallskuret och färskpotatis, och massa fika! Så nu är man uppblåst som en ballong efter allt ätande. Men gött var det;)

Nu vill jag bara att min älskade söt-nöt ska komma hem. Hoppas bara han är på bra humör. Han har för tillfälligt nått jojo-humör så att ena sekunden är han världens sötaste älskling, medans i nästa sekund är han arg som ett bi, och i nästa förvandlas han till den underbara igen.Haha! Roligt att se på, men ibland blir det bara för mycket! Karlar. Ska ni vara så svåra att förstå sig på?

Förresten är det ruskigt skönt i vattnet. Har visserligen inte badat. Men kännt på det, och det var ljummet!;) 
SOMMAR!


Hejdååå!


Sommaar!

Blir sämre och sämre på att skriva här, skärpning på mig nu;)
En ny dag har rullat på, känns bra. Längtar redan till helgen. Ingenting planerat ännu vad jag kommer på, men säkerligen kommer läget ändras snart. Ska ju visserligen jobba lördag eftermiddag, men, men, jag överlever;)

Helgen var jag ledig. På fredagen vart det god mat och mys med karl. Härligt att bara ta det lugnt. Men det lugna byttes till nästa dag ut till fest. Sexpartyt stod på schemat! Otroligt kul! Verkligen bra att ha på förfest, för vem blir väll på dåligt humör av sex? Haha! Inte jag iaf;)
Jaja, vart lite utgång senare på kvällen på Bistro. Vart lite besviken där bara. Inge dansgolv ju! Saknade det som attan, men det var trevligt ändå;) Avslutade kvällen senare på Papas där vi smacka i oss maat. Och helt ärligt har nohgmat aldrig smakat bättre, nånsin!

Och igår vart det lite födelsedags firande av min kära halvpappa. Som egentligen fyller idag;) Grattis igen till han!

Och nu kan man ju verkligen säga att sommaren är här. Efter en otroligt lång vår har sommaren nu kommit, förhoppningsvis för att stanna. Det känns i hela kroppen. Mer energi och humöret känns på topp! Älskar sommaren, längtar nu bara att temperaturen ska stiga lite i sjön, så man kan ta det första doppet!=)

Hejsvejs!
                          image35