Mycket nu

Mycket som händer nu. Och då blir bloggen lidande. Hinner ju inte med!;) Kul, med mycket som händer runt omkring. Men nu längtar jag bara efter att allt ska vara färdigt och man kan koncentrera sig på att vara Ledig.
Men imr är det ledig dag! Gött! Men den blir nog fan värre än en jobbardag iaf. Ska in till Öret för att gå på IKEA hela dagen. Har mycket att uträtta där. Men skoj ska det bli med nya fräscha möbler;)
Lägenheten är nästan klar nu. Ska nog tapetseras imr. Blir kanon! Så vi räknar med att byta adress på Fredag. Ska bli underbart. Så mysigt är det. Med kamin och allt! Kommer stromtrivas. Förmodligen.
Ska bli underbart att lämna detta råttbo också. och just nu liknar det värre än ett bomnedslag. Har bara en säng och tv i stort sett. Ser ut som värsta ungkarlslyan;) haha! Men det blir nog bra tillslut!

Midsommarafton spenderades i midsommarstaden Rättvik, dit vi anlände torsdag kväll. Hade en mycket trevlig helg, där det bjöds på massa tok och mys. haha!
Skulle ju egentligen firat midsommar i Strömstad. Men det dåliga vädret och camping ställde till bekymmer. Idag är jag glad över att vi drog norrut. Hade aldrig klarat av att sova i tält i spöregn. Vi hade ju visserligen lite regn på Fredag kväll. Men på dagen var det solsken, så vi hann t.om hoppa i poolen och ta oss ett dopp.!
Träffade massa roliga? knäppa? människor iaf;)
Den enbenta fjortisen fick oss verkligen att höja på ögonbrynen när hon slet av plastbenet och skrek "kolla vad jag kan göra". . ojoj, har nog aldrig blivit såå förvånad förut. Haha, vi fick oss iaf ett gott skratt, kan jag lova!
Men skrattanfallen slutade inte där. Det vart bara värre när en full krake krake kom fram till oss och drog de mest sjukaste skämt jag någonsin hört! haha! Osams med sig själv var han också! Ja, livet är verkligen inte lätt;)

Jaja, Rättviksvistelsen var inte bara ett skämt. Sara och Jimmy förlovade sig också. Så söta, och så fina tillsammans;) Ni kommer få det kanon;)


I helgen blir det parkfesten med brudarna! Shit, vad vi ska svänga;)!


Puss!


            
 galen kille!

Kommentarer
Postat av: Fridá

tjejen, när åker ni till öÖrebro?
pussi


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback