Detta kallar jag stiiil

Supersnyggingen Rachel Bilson i denna underbara klänning. Har hittat en liknande på hm.com. Vill haa!

    image14           image15

                    
                                                         
           

Wednesday

Nyss hemkommen från en riktig långpromenad. Skönt att rensa tankarna lite. Mår så bra av att gå, och man hinner verkligen tänka igenom saker och ting. Så struligt allt är! Men men ,känner mig iaf starkare idag, något som jag inte gjort på väldigt länge. Har bestämt mig för att resa mig upp och börja klättra uppåt nu. Ta en dag i taget..men det är verkligen inte lätt. Mycket känslor som vill fram.

Jobb imorgon och på fredag. Sen väntas det ledighet i hela TVÅ dagar. Inte illa pinkat det inte!;P
Och till helgen blir det en liten shoppingresa med Carrooo till Örebro. Ska inhandlas lite vårkläder. Åhhh! Ska bli så skojsigt! Älskar att vårshoppa! Älskar visserligen alltid att handla. Men just våren... När man kan skippa att köpa en massa tjocka tråkiga plagg och istället fokusera på det tunna och lätta.
Men det roligaste att handla på våren och sommaren är väll ändå skor! Gahh! Ääälskar skooor! Hoppas på att hitta några fina sånna också. Och klänningar. Vill gå runt i klänningar hela sommarn=) Aja, vi får väll ses vad som köps. Men det värsta brukar vara att när man väl har pengar brukar man inte hitta särsklit mycket. Och när man inte har pengar, (som sist jag var i Örebro) så hittar man massor. Och vill ha allt! Knepigt det där:/

Sen vill jag bara tillägga att jag saknar mina svängistjejor. Vill att alla ska vara samlade och att vi ska festa som bara vi kan;P Så Holmen kom hem från thailando nu!!!


                  image13
                  Tycker den här bilden säger rätt mycket om oss;P


Boktips!

  
Här är två verklighetsbaserade böcker som jag läst ut just. Verkligen böcker man fastnar i, och som verkligen griper tag i en. Verkligen läsvärda!


image9image6

Värme och nostalgi

Våren har åter infunnit sig efter lite snö som kom förra veckan. Skönt. Alldeles varmt. 15 grader i skuggan idag har jag hört. Inte illa för att bara vara mars.

Och måndagen är nu avklarad! Underbaaart! Och komma hem när det är ljust ute är ju inte klokt, men sant! Fåglaran utanför sjunger så glatt utanför fortfarande. Våren är bäst!

Annars har helgen mest bestått av jobb, jobb och... öh, åh ja just det, jobb!. Inge festande denna helg, vilket kändes otroligt bra! Längesen det var en sådan helg. Kan inte ens minnas sen sist. Inte bra. Men vafan, man är ju bara en ung en gång! Sova hinner man göra sen! Men ibland kan faktiskt en lugn helg göra susen. Att inte ha nå måsten på sig. Att bara vara. 

Men mitt i all jobbande hann jag med att gratta syster som blev tonåring i fredags. Jösses. Kommer ju själv ihåg när jag fyllde 13. Känns ändå inte så fasligt lång tid sen. Tycker att alla småttingar bara blir större och större. medans jag står still. Vill nog inte bli äldre heller. Egentligen önskar jag nog mer att man kunde bli yngre. Vill vara liten igen.. Vill gå på mellanstadiet på storåskolan och mima  mig igenom hela rasterna. Vara hemligt kär och skriva kärleksbrev, leka med kompisar, sova över, åka på semester med familjen. Åhh! Fan vad lätt allt var med man var liten. Men fatta man hur bra man hade det? Minns inte. Men jag minns att jag älskade att vara barn, även fast man alltid försökte vara äldre än man var. haha.. Saknar den tiden förskräckligt mycket. Men men, man blir äldre och äldre... Fyller ju 20 nästa onsdag. Vad är det för roligt med det då? Visst visst. Systemet får man traska in på. Men mer? Ingenting. Förutom att numret ska låta mer vuxet. För man är ju ingen tonåring längre. Men jag vill ju inte bli vuxen!!! Eller? Ajaaa.....


Annars är livet som en bergochdalbana... Konstigt.

Nej, nu ska jag göra korvstroganoff och ris. Mumma!


Kjaaam!

Jaha?

Tom. Det är så jag känner mig nu. Väldigt jobbigt just nu. Men jag ska bita ihop, och klara det. Tänker på att det knappast kan bli värre än såhär iaf. Nu kan det bara bli ljusare. Men det kommer ta tid...

For in till Örebro en sväng på förmiddagen. Skönt att komma hemifrån, och sen skulle det ju handlas födelsedagspresent till syster som blir 13 på Fredag. Och så vart det en ny skinnjacka till mig;p. För nu är det vår och vinterjackan ska hängas in i garderoben för denna vinter. Hoppas jag!

Har inte så mycket annat att skriva... Bye byee........


Ledsen.

Fan, nu händer det igen...! Gårdagen var den värsta dagen på länge. Känns som mitt hjärta ska hoppa ut. Sovit så jävla dåligt inatt. Längtar till min älskling jobbat klart nattveckan, så man slipper vara själv.
Denna känsla önskar jag inte ens min värsta fiende. Eller jag önskar att Du fick känna på denna sorg som vi bär på nu. Känns som jag aldrig kan förlåta Dig för detta. Du svek mig...

Nej, nu ska jag snart iväg och jobba. Hålla masken som vanligt... Åhhh, hoppas dagen går fort, fort...!
Till kvällen  var det egentligen inplanerat inflyttningsfest. Men det känns som jag måste skippa den. Tror inte jag kommer klara det. Och Du ska inte få förstöra för fler nu! Det räcker...


Underbara vår


                                                           
image3



Jahopp! Då var det redan onsdag igen, tiden bara springer iväg.  Och nu har  nog äntligen älskade våren kommit. Kan inte bli bättre. Ger mig energi och man blir alldeles glad i hela kroppen. Tänk vad lite solsken kan göra... Våren är nog egentligen den bästa årstiden. Man uppskattar allt på ett annat sätt. När det är sommar klagar man  ofta på att det är för varmt och man blir på något sätt van med värmen. För när det varit en lång mörk kall vinter och det sedan kommer lite lite solsken tar man verkligen vara på den. Man vill bara vara ute och ta vara på den.
Ber verkligen för att det ska få vara så här nu, men jag vet. April är en lurmånad.


Onsdagen annars bjuder mest på att uträtta massa ärenden. Saker man egentligen borde gjort för länge sen...Hmm, aja.. Men först blir det en promenad i det vackra vädret. Sen ska jag väcka grisen som jobbat natt.



Ciao!

Sol och värme...

                        image2
 
Åhhh, vad jag vill utomlands!!! Nu! Har suttit och kollat massor av resor nu! Blir såå sugen! Sommaren känns så långt borta.. Visst har vårkänslorna börjat smyga sig på. Var nyss ut och gick en sväng, underbart skönt ute.
Meeen, jag vill ha exotisk jävla värme! Sitta med en paraplydrink i gassande sol och bara slappna av och njuta. Mmm...så underbart. Kollade lite sista minuten resor, men tyckte inte ja hita nån som verkade intressant och värd pengarna. Och man vill ha riktig värme måste man ju åka långt härifrån, och då sticker det till i plånboken... Nej, i höst/vinter blir det iaf en låång semester. Vill vara borta i månader. Och resa runt överallt. Också blir det asien, eller USA. Vill till båda ställena! Och jag ska till båda ställena, men måste ju välja ett först.. Svåårt! Men tror inte jag kan vänta så länge som till hösten. Blir nog att beställa en sista minuten trots allt.;P

Annars har helgen varit bra. Riktigt bra faktiskt. Fredagen blev det lite fest hos Kenny. Alltid roligt på dom festerna=) haha!! Och igår vart det bio med älskling. Och lite grekisk mat efter det.. Gott som fan var det! Och idag börjades dagen med en riktig frukost och en promenad på det. Vill alltid ha det så! Och snart blir det nog en sväng in till stan för att simma lite, och sen hyra film och mysa hela kvällen igen. Kan aldrig bli för mycket mys.

Nu ska Patrik sätta upp min nya tavla, skoj!



Puss puss!

hokus pokus?


Helgen är här nu igen! Och för en gång skull blir det en"riktig helg" för den delen, när man är hel ledig;P Kan inte bli bättre! Till kvällen blir det fest och imorgon en sväng till Öret för till biomys. Underbart=)

Och igår var vi på seans. Hon sa att hon fick lite kontakter och så, men jag vet inte. Tyckte inte hon kunde säga nått riktigt som man verkligen hajade till på. Jag menar Alla känner ju massa gubbar och kärringar. Och hon ställde för mycket "följdfrågor". Jag tror på sånt där med andar och sånt. Men tror att väldigt många är fejk. Jag vet inte...., hon kändes inte bra...? Sen när hon började prata om alla saker vi varit i tidigare liv, blev det inte direkt ljusare. Men vem vet, jag kanske har varit en grekisk gudinna, som var dyrkad av alla på 1400-talet? haha, slavar hade jag också!=)
aja, ska försöka boka en ny tid med någon man verkligen hört imponerande saker ifrån. Terry Evans vore ju en dröm att få "seansa" med. Men två års väntetid....suck! 



Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. För snart är det festis! Jihoo!


Puss!

shopping!

Jupp jupp, tillbringade denna lediga dag i Örebro den här onsdagen också! haha! Jag och älsklingen for in till Örebro imorse. Har varit en mysig dag med massor av shopping, medans plånböckerna sjönk hastigt;P Aja, vi inhandlade iaf ett nytt köksbord, och lite grejer till lägenheten. Vill göra om härinne! Längtar till man får större lägenhet, och få köpa massa nya möbler! Sen vart det lite kläder till oss båda och en klippning till Patrik;p Så fin så vart han. Vet fan inte om man är shopaholic, men man blir fan lycklig av att handla. Sjukt egentligen=)

Och imorgon väntas det jobb, men bara till fem! För sen så ska vi tjejor in till Ida för "framkalla de döda", haha, eller hur jag ska säga det. Vi ska iaf med hjälp av ett medium få kontakt med andra sidan. Ska bli sjukt spännande! Men är samtidigt livrädd! Hon kan ju säga vad som helst! Hoppas bara hon är trovärdig. Men har ju hört positivt om henne, så det är väll bara att hoppas...

Och nu har det hänt igen, Patriks nya bil stod parkerad nere på parkeringen härnere, och så kommer det en kärring och backar rakt in i sidan av bilen IGEN. Det är ju fan inte sant! Två gånger på en och en halv vecka. Medans själva bilen inte är mer än tre veckor. Hur lyckas folk? Jaja, den här tanten var ju iaf så förståndig att hon kom upp och knacka på och berättade vad som hänt. Till skillnad från förra idioten! Jaja, gjort är gjort. Tur var iaf att det var samma dörr som blev påbackad. Fast det vart ju lite repor även utanför dörren... Aja, det är iaf helt otroligt.! En sak som egntligen händer 1 på tusen, eller nått sånt. Tycker bara synd om min baby...


Nu ska jag gå och myysa! Puss!


Trötter

Helgen är slut. Och en ny vecka väntar... Skönt på något konstigt sätt. Vill att tiden ska gå fort. Så det kan bli vår. Och att tiden ska gå fort så det kan hända något positvt. Vill vara glad. Vill ha förändring. Känns så långt borta nu.. Vet inte... Konstiga känslor.

Kvällen igår bjöds på lite fest. Trevligt. Mindre trevligt idag dessvärre. Blä! Jaja, kan bara skylla sig själv. Fick lite besök av mor och systrar på morgonen också. Såg väll så risig ut att mamma vart så orolig och tyckte att jag var tvungen att äta. Men jag kan inte äta! Men hem for hon igen och kom upp med en lite matlåda som jag satt och petade i..  Aja, mammor, säger då d!;p Mår bättre nu iaf. Älskling och jag gjorde iordning lite mys middag på kvällen. Sen la vi oss framför tvn för att ha lite simpsons maraton. Men det hann gå 20 minuter sen snarka och sov han. haha! Eller han sov inte, han vilade bara ögonen=) Sötnos!
Och nu ska ja sova, kan behövas känner jag. Skönt med sovmorgon imorgon iaf!



Puss å godnatt!

HELG!

jaså, då var man ledig idag. Denna dag utan måsten, utan nånting.  Har längtat efter denna dag... Men nu känner jag mig bara. JAHA? Och nudå? Kan inte slappna av! Vaknade upp med panik vid 9 och tänkte, " fan nu har jag försovit mig". Händer ofta när jag är ledig. Så uppstressad. Men skönt när man fick somna om iaf;P

En ny vecka har gått iaf. Och veckan har mest bestått av jobb och så vart det en liten resa till Örebro med mamma. Vi skulle in och klippa oss och shoppa lite på stan. Men tyvärr så blev det bara klipning, för dom där jävla frisörerna inte kan nånting! Herreguud! Jag skulle bara göra några ljusbruna slingor och klippa lite i topparna. Visst det vart väll sådär. Ingen större förändring. Men, men. Mamma skulle färga håret och klippa lite också. Frisören fick fria händer, och hon börja slinga och färga så det stod härliga till. Försod inte vad hon höll på med. Det slutade iaf med att mamma vart rosa i håret. Hon sa då OJ, och sa sedan att det gick att ta i lite mörkt så skulle det bli bra. Mamma blev då lila! Hon gav då upp och sa att hon skulle komma förbi nästa vecka. Och klippningen och färgningen vart gratis! Haha! När vi sedan kom ut ur salongen kasta sig mamma över telefonen och ringde en annan frisör. Som hon som tur var fick komma till direkt när vi kom hem. Och nu är allt ok. Men kära nån! Vågar aldrig klippa mig där igen! Så en liten varning, akta er för frisörerna bredvid WE i Örebro!  Haha!

3 mars idag! Fort tiden går. Men fan så skönt!. Fyller år i början av april. Och då brukar det vara vår! Är så trött på all slaskig snö! Men att det är så här slaskigt är ju faktiskt ett bevis på att nånting är på G;p

Kvällen igår vart det lite middag på Kina med jobbet. Tackade av Paticia som slutar hos oss nu:/. Men maten var underbar. Så himla gott!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske lite fest? Eller lugnt? Vore egentligen skönt med en lugn helg, Längesen det hände nu. Men, men...får se vad som händer;p



Hare gött igelkött!