Lyx

Snaart Fredag, som jag längtar efter ledighet;) Var ju egentligen tänkt att sluta två imorgon också. Men snäll som man är är det svårt att tacka nej till jobb. Så det blir en heldag imorgon med!

Men, men.. Igår vart det en snábbvisit till Örebro för att fixa kalufsen. Så nu är man helbrunett igen!. Inte sådär massa konstiga färger som jag hade innan... Aja, skönt att bli av med lite lurv iaf;)

Och för att lyxa till det ännu mera denna vecka så var jag på makeup rådgiving ikväll också. Eller var jag på, hon kom ju hit! Det är lyx. Behöver inte lyfta ett finger;) haha, man kan ju drömma!

Och regnet bara öser ner. Ska visst bli solsken i helgen, får väll hoppas på det. Men jag hatar detta jojo-väder! Nej, nu skulle man vara utomlands som Johanna. Hon har redan varit borta en månad. Har gått fort, men jag saknar henne!
Nej, men det braiga med dåligt väder att man kan sitta nersjunken i soffan och glo på sex and the city, nu när jag äntligen fått HELA serien. Vilket kap jag gjorde! Älskar dom tjejerna, blir att må bra av dom;)

                          image34

Ny vecka


Första dagen på denna vecka är snart avklarad. Så himla skönt! Jag hatar måndagar! Iaf fick jag jobba hel-dag idag. Börjar ju vanligtvis tolv. Men, men.. det ger lite extra penningar till semestern. 2 veckor semester. Inte klokt vad länge det känns som! Kunde ju egentligen tagit ut fyra veckor, men jag brukar ju jobba under sommaren annars. Och det har funkat fint;) Har ju ändå lite lediga dagar!

Helgen flöt på alldeles för fort. Vart fest i Lördags hos Therese. Trevligt och gott var det;) Blev utgång på det, riktigt rolig kväll hade jag iaf!
Skulle verkligen behva en vit helg snart. Har inte haft en sådan på flera månader. Inte bra. Men, men... Vad finns det för annat roligt att göra?
Sexparty nästa helg. Ser verkligen fram emot det! Var så himla kul sist;)

Ska äntligen göra något åt mitt rufs på Onsdag. Fy vad härligt! Hon ska fan (nästan) få göra som hon vill;) Längtar...



Trött som tusan. Blir att lägga sig tidigt ikväll. Men först vill jag se på någon film med karln;)


                      


OoaaaA

Nyss hemkommen från Västerås där jag och älskling tillbringat halva dagen. Skulle egentligen bara dit för att Patrik skulle köpa nån liten dator som han ska ha i bilen. Men det vart även att vi strosade runt i lite affärer. Och IKEA. Älskar IKEA! Vill ha allt;)

Löningsadag idag, och det första jag gör att är att imorgon åka in till Öret med mina vänninor för att shoppa. Jag måste försöka sansa mig imr när det gäller min shopping. Jag blir ruinerad! Men det är ju så kuul! Det börjar varje månad med att jag kastar mig in i alla affärer och gör av över med MYCKET pengar. Sen står jag där, tre veckor kvar till löning med ekande tom plånbok.

Imr blir det även hotellet med delar av svängisarna. Men innan det griillaat... Mums!




Tack och godnatt...!



Mitt hjärta krossas åter...

Kärlek.


Jag älskar min karl!

    

              image29
              Inte dom nyktraste på detta kort kanske, men kärlek ändå;)

Mååndag...

Det har varit en riktig jävla tråk-måndag, det vill jag lova. Blir så deprimerad över vädret... Fan, lite sunshine tack!
Usch, så mycket att göra på jobbet så man blir dum i huve! och sen alla kunder som tjatar hål i huvudet på en gör inte saken bättre. Vill bara skrika rakt ut, men nej, man måste snällt svara med ett leende på läpparna. Mööh!
Trött nu. Har snart gjort sex dagar på sträck. Egentligen inte ovanligt. Men dagarna har varit kaos! Bara en dag kvar nu, sen ledighet.. Mmm, längtar! Och helledig helg också, hoppas på fint väder tills dess. Känns som det regnat i evigheter nu.. Aja, det är bara att bita ihop.

Helgen vart det mest jobb. Men lite fest på lördagskvällen hanns också med. Trevligt som tusan! Men roligast vart det när Sara Bs brorsdotter gjorde entre. Så himla söt! Ville bara slita med henne hem..;) Saknar barn. Alltså inte jag själv. Men jag saknar att inte ha barn omkring mig. Har ju nästan alltid haft småungar runt mig.  Men nu var det några år sedan faktiskt;) Sötast på hela kvällen var hon iaf;)
Gick ner på stan och kolla på lite raggare också. Men stan var ganska död. Men det var roligt ändå. Härjedalens dialekten knäckte, eller hur Therese! haha!

Kram!


Igen.

                            image28

Är galen i detta gäng! Nu har jag klämt alla säsonger igen... No life!;)

.

Hm, ingen bra dag idag...

Kort från helgen finns på bilddagboken.se. Där ni kan hitta mig på zaanna.

                                           

Nykär och Mary Kay

     
                         image27
Jag är käär! Helt sant! Siba har hjälpt mig att hitta min nya kärlek.. hihi! Lämnade ju in min skruttkamera på siba för två veckor sedan, och när jag skulle hämta den idag, säger hjältarna på siba att det inte gått att laga felet på den. Så jag skulle få en ny, men tur som jag hade utgick min förra kamera ur sortimentet förra veckan, haha.. Snacka om flyyyt! Så jag fick en ny sprillans ny olympus kamera. Tio gr bättre än min förra. Plus att jag fick med ett nytt minneskort på 1gib. Så nu kan jag nästan plåta 6000 tusen bilder;) Jag la sedan fram lite snyggt att det vore bra med en väska också. Och det var absolut inga problem. Så jag fick en ny kameraväska, värd 200 spänn också. Jäklar vilket kap jag gjort;) hahah... Så nu mina kära svängisvänner lever ni farligt, med denna som kan dokumentera alla pinsamheter och upptåg..;)

Nyss hemkommen från Carro där jag varit på Mary Kay party! Riktigt roligt faktiskt! Lite lyxigt med lite omvårdande mitt i veckan. Produkterna är ju förjävla bra, men priserna skyhöga. Men det blev iaf en ny foundation. Och sen bestämde jag tid för rådgivning så hon ska komma hem till mig, och ge mig (välbehövliga) tips på sminkningen!


Nej, tvn kallar... Sen sooova!
Gonatt!

Roadtrip

Söndagen har snart passerat i en lugn och mysig fart. Vaknade utan nån som helst baksmälla. Så jag och darling bestämde oss för att dagen inte bara skulle tillbringas på soffan framför tv:n. Vi ville verkligen göra något! Något som var relativt billigt och lugnt. Så vi åkte till Nora för att köpa en av sveriges kändaste glassar(som är fruktansvärt överskattad). Men god var han;) Strosa omkring nere vid strandpromenaden. Mycket folk som tänkte likadant som oss denna söndagseftermiddag. Alla satt i godan ro och mumsa på sina glassar. Kändes nästan som man var någon annanstans i Sverige. Det är verkligen en stoor skillnad på Linde och Nora. Linde är dött. Medans Nora fortfarande lever. Mysig stad.;)
Tog sedan bilen och började dra oss sakta hemåt. Tog en lite annorlunda väg hem. På andra sidan sjön. Guud vilken fin väg! Hur mysig som helt! Men lång... Trodde aldrig vi skulle komma hem. Stannade efter sjön och "lyssnade" efter tystheten. Mmm.... Underbart!

Kvällen igår vart ganska lugn. Trevligt var det iaf. Och ett stoort plus till Susens goda maat! Smarrigt var det!;)

Nej, en dusch på det här. Sen ska vi sätta igång och grilla!;)





Kan denna jävla oro snart vara över..?
Blir faktiskt förvånad ibland....ajaaa....





Shooow

Nyss hemkommen från min systers klass talangjakt. Riktigt roligt att se faktiskt. Många av barnen är faktiskt riktigt bra! Lillasyster framförde med en kompis Markoolio och Linda Bengtzings låt " värsta shlagern"! Var roligt att se. Och självförtroende finns det väldigt gott om i den flickan. Haha, hon är så rolig! Hon berättade att göra bort sig det hade hon gjort en gång förut, så det skulle hon aldrig göra igen. Och sen fortsatte hon med att berätta att det här framträdandet skulle nog gå väldans bra, eftersom hennes kompis var så duktig att dansa och hon själv riktigt bra på att mima...=) Aja, allt gick ju iaf bra;)

Minns själv när jag var i den ålder. Älskade också att mima och dansa. Det var ju det enda man gjorde. Till allt. Fast hetast var ju såklart Spice Girls. Där jag "var" Mel C. Hon var min absolut största idol!;) Hon känns faktiskt lite speciell för mig än idag. Spice Girls är speciella för mig. Även fast min inte längre lyssnar till musiken, så var dom ändå något väldigt stort för mig under ett antal år;) Och det sitter fortfarande i. Hör man nån gammal goding med dom spelas på radion hoppar jag till, och drömmer mig tillbaka till den gamla goda tiden;) Bra minnen.
Spice Girls var givetvis inte de enda jag mimade till. All saint (eller vad dom heter), Solid Harmoni, Graaf, Backstreet Boys, Five och många många mer svängde jag också mina lurviga till=)

Nej, nu är det endast 2 ½ timme kvar tills Sara tar ett steg högre upp på åldersskalan. Och imorgon blir det fira av;) Ska bli roooligt!

Nu vill jag att min käre karl ska kika in genom ytterdörren. Är rastlös och vill busa med någon. Och han är perfekt för det just nu?...eller??? haha, tror jag får låta bli. Han brukar inte vara på det toppigaste humöret när han kommer hem efter en "hård" arbetsdag såhär sent. Men jag vill iaf ha nån att talka med. Sen är jag hungrig också...

Möööh!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
                    image25Back in good days.

Brända pengar

Redan onsdag! Inte klokt. Jag tycker det känns som typ en söndag. Men bara en och en halv dags jobb till. Och sen ledighet igen;) Så borde veckorna se ut jämt!;D

Idag har jag bränt pengar. Ajajaja vad det sved i plåskan. Men det är ju såå roligt! Jag och Therese for i till IKEA för att shoppa lite. Och lite blir lätt mycket. Haha. Trodde aldrig vi skulle få in alla saker i den lilla nöjda röda. Men jovisst gick väll det! Vi kunde t.om fått plats med mer stuff! Det vart en tur till skopunkten också. Gick ju inte att låta bli. Så när vi klev ut ur entren var både jag och Therese 3 par skor rikare. Men desto fattigare...Ångesten finns redan! Shit! Aja, vi trösta oss  iaf med att vi var värda dom;)Var vi det??? hehehe...

Annars var det ju som vanligt valborsfirande på hotellet. Hade faktiskt riktigt skoj! Men ärligt så börja jag nog faktiskt tröttna lite på alla fester nu. Fest på Lördag för Sara, men det är väll ändå den sista? hmm, hoppas nästan det! Men roligt ska det iaf bli;)


Hejsvejs!