En bra Söndag;)

Söndag kväll. Men är jag ledsen för det? Näpp! Ska visserligen jobba som vanligt imr, men på kvällen väntas det ju valborgsfirande på hotellet! Jippie! Vilken rolig måndag;)

Idag har jag spenderat dagen med Carro, Sara och Frida. Och vi har ätit pizza, Och våldgästa folk i Linde. Haha! Vi hann både in till Anki, Therese och Kenny;)
Men det var inte bra för mig att gå in i Therese och Marios nya lägenhet. Så jävla fin! Måste flytta nu! Skulle egentligen vilja bo i Linde. Men det går inte med tanke på våra jobb. Skulle aldrig ha råd att både han och jag pendla varje dag.. Sen så bor vi ju jävligt billigt nu. Men jag står inte ut här inne! Aja, måste lösa detta nu!

Nej, nu ska jag invänta fröken Cederström som snart kommer för att ta avsked:(. Hon sticker ju till Cypern ett tag nu. Men man vet ju aldrig. Också blir hon borta 1 vecka, eller typ en månad. Men sen sticker ju hon och Carro tillbaka i mitten av Juni. Jag hoppas hon är hemma om en vecka igen. Partypinglan!;)



Hejdå!

I`m feeling greaat!

Födelsedagsfestis igår hos Carro. Det börjades med mumsig smörgåstårta, lite kex och ost på det, innan vi intog "så det kan låta" ännu en gång. Hahaa! Så jävla kul spel;) Ett suveränt förfest spel!
Utgång sedan på Bistro, där vi shakade hela kvällen. Det spelades faktiskt förvånansvärt bra musik igår;) ´Hade faktiskt skiit kul!
Kvällen slutade utanför Papas där vi mosa i oss lite mat. Och sedan hem igen till den underbara!

Och idag mår jag skit bra! Inte det minsta bakis!  yeahh!

Till kvällen blir det bio. Skönt! Har faktiskt inte lust med nått annat än just bio. Och efter det blir det maaat! Är så jävla hungrig nu! Maaat....Nej, måste gå och göra iordning något nu. Men vet inte vad jag är sugen på...

Förresten är det pissigt väder ute idag. När man är ledig och allt. Blir så........!!!!! morrr....


Nu ska jag ätaaa!                
                                     image24 En sådan vore inte helt fel, men jag får inte!!!

Invigning

Snart dax för helg! Ska bli skoj med lite fest imr;D Och sen ska vi väll försöka klämma in en liten bio på lördagen också. Längesen jag var på bio nu. Bio är mysigt.;)

Annars har kvällen bjudit på grillat, var ju tvungen att inviga nyinköpta grillen direkt. Gott var det=)
Sen bjöds det på lite oväntat besök av Sabina. Längesen vi bara satt och prata och skvallra. Men trevlig var det;) Hon var ju nyss hemkommen från Tunisien, och brännan hon hade fick mig att längta bort. Inte bättre vart det ju utav att jag tänkte att det faktiskt fanns en resa jag kunde ha följt med på som skulle avgå på måndag. Fan! Önskar jag kunnat bli med! Men, men... Måste ju ha det lite mer förspänt, med tanke på jobbet. Men kan ändå inte låta bli att plåga mig med att kolla varje dag i aftonbladet hur varmt det är i just, Cypern. 30+ och sol. Määh! Aja, det blir fler gånger. Och snart hoppas jag!

Kollade på Music and Lyrics här om kvällen. Verkligen är bra film, ni borde se den! Lite sådär barnsligt romantisk. Men verkligen en må-bra film! 
                                                                                                       image23
                                                                         

Oj!


Jäklar vad längesen man skrev här då. Måste bli bättre på det;) Men mitt liv är inge vidare intressant, men tycker ändå det är roligt att skriva. Och sedan gå tillbaka efter några månader och se vad som hände då osv.

Iaf så började förra helgen med överraskningparty för Soppa hemma hos Sara. Nykter var man. Men hade det jätte trevligt ändå;) Roligt att lyssna på berusade människor och sen var det ju givetvis en fröjd för ögat att se Soppas min när han stega in ett rum fullt av människor, som han trodde han var helt själv i! haha!

Lördagen var det lite jobb på morgonkvisten. Och sedan hem för att förbereda middagen som jag skulle bjuda tjejorna på. Jiiisses vilken tid det tar att fixa! Höll ju på enda tills alla kommit:( Men skulle nog hunnit klart allt, om inte min tidsplanering stördes av alldeles för vassa knivar (och en klantig sanna)..hm=) Satt ju och skar frukten till fruktsalladen när kviven ville rakt in i mitt finger. Och aj så ont det gjorde! Men värst var det nog för min man( som inte tål att se blod) som blev vit i ansiktet och bara skrek att "nu svimmar jag, nu svimmar jag", han hamnade i sängen med bena högt uppe. Medans jag stod på toaletten och försökte stoppa blodet, som rent ut sagt forsade ut från mitt finger! Började själv få lite panik nu. Hade fortfarande inte sett fingret och började undra om det fortfarande satt fast? Men ja, det gjorde det. Höll armen högt upp för att få blodet att sluta rinna. Efter en stund började det sluta allt mer, och Patrik var redo att komma fram till mig. Men det enda han sa var att" det där måste sys". Jag svarade bara att "nej, finns inte tid för det" haha. Åkte iaf hem till svärmor så hon fick kika på det, och hon visste inte alls hur vi skulle göra. Men det slutade iaf med att vi åkte ner till hennes jobbarkompis som linda om det.
Men varför ska det alltid hända dom mest knäppa grejerna när man har som mest bråttom?

Aja, kvällen var iaf lyckad! Bjöds på mycket skratt och goda drinkar, samt "shotar".. Hehe!

Sen har jag bara jobbat enda tills igår. Idag var det ju ledig dag. Som spenderades i Örebro med älskling. Köpte lite roliga kläder och en elgrill. Äntligen kan vi grilla. Inte för att det blir rikigt samma smak, men känslan finns ändå där;D,
Lämnade för övrigt in min digis som tar så äckligt fula kort. Och killen på siba höll med. Han trodde också det var nå fel på den. Skönt att höra. Trodde ju bara att det var jag som var så värdelös att ta kort, och att kameran var skräp., Men, men får återse den igen om 2 veckor, och hoppas då på en tillfrisknad;)

Fy satan vad jag älskaar skor! Höll på att få med mig hem 3 par denna gång också. Men som tur var, var ju älskling med. Och han vet precis hur jag funkar. Shoppar skor som en tok i början av månaden och sen de sista veckorna innan lön mår jag dåligt över hur jag kunde köpa skor, som jag knappt använt. När jag istället behövt dom för att kunna leva..? hm, aja, klarade iaf mig undan från skoköpet idag;P Stolt!

Och på fredag är det födelsedagskalas för Carro! Ska bli mycket trevligt. och det verkar ju bli lite utgång på det också=) hihi!
21 år blev hon igår gumman min.=) Stoor sej;P


                   image22 21åringen och jaaag!

Det är inte klookt

Våran Fridoo är äntligen hemma igen efter månader i Thailando! Som jag saknat den flickan! Trodde inte mina öron när Sara ringde och halvskrek att hon landat i Sverige idag. Kunde detta verkligen vara sant? Var tvungen att vara på den säkra sidan och ringa upp thaitjejen. Och mycket riktigt svara hon i mobilen=) hihi! När hon sedan kom inspringandes på jobbet insåg att jag att hon faktiskt ÄR hemma;D Så brun och fin så var hon...
Har ju hela tiden längat tills nästa helg för att få träffa henne. Och så är hon hemma denna helg. Passar ju perfekt, med tanke på middagen jag ska ha på Lördag. Vill ju att alla flickor ska vara med. Och nu blir det så;P

Annars har dagen varit otroligt vardaglig och tråkig. Regn och jobb. Ingen vidare bra kombination. Men, men... Tror nog man är lite bortskämd när det gäller vädret.  Har ju knappt haft en enda regnig dag på flera veckor. Så lite regn kan nog egentligen behövas.

Imorgon väntas det överraskning för ännu en 20-åring. Blir dock nyktert. Men ska bli trevligt ändå!

Nej, nu ska jag lägga mig på soffan och mysaaa!


                  image21 Vi, med våran berömda dans;D

Födelsedagsfirande och sjuk humor

                                    
                             image20



Måndan och älsklings födelsedag är snart slut. Dagen har bestått av lite jobb och sedan lite kalasande för honom. Fast släkten hans fira ju honom i lördags, så ikväll vart det bara lite besök av hans mor och far och min familj. Lugnt och trevligt. Skönt! Men han verkade nöjd över dagen och vart glad över presenten han fick av mig, som var ett presentkort på fritidsresor och ett par nya shorts. Så han kasta sig över datorn och börja leta resor direkt.;) haha..
Mmm, det vore verkligen inga fel med en solresa just nu. Men frågan är om det är varmt där nere nu? Jaja, vi kom iaf överens om att lugna oss kanske en månad så det hinner bli lite varmare. Skulle vilja åke en vecka innan sommaren. Och en vecka efter sommaren. Och sen på någon längre tripp i början på nästa år. Haha, mycket man vill. Men varför måste den där jäkla ekonomin alltid stoppa en? Måste sparaaa!

Åhh, måste bara berätta om det sjukaste som hände idag när jag jobbade. Det började med att en kund började banka som fan på dörren vid pantrummet. Vi öppnade och hon skrek att det låg en huggorm i handfatet. Vi fick panik vi också och skrek minst lika högt! Vi kunde sen konstatera att ormen var död. Men vem fan har så sjuk humor (eller vad det nu var för nå) att man lägger en död orm i ett handfat? Den har ju knappast kommit dit själv! Fyfan! Det var en lit pojke som skulle tvätta händerna och fick syn på den. Han vart ju skiträdd! Är det ett roligt skämt? Jag kan inte tycka det. Men det finns ju tamefan folk till allt!

Nej, nu ska jag krypa ner och kolla på en film i min ensamhet.. Patrik jobbar natt. Tycker inte om att sova själv! Fast det är gott om plats i sängen, och det är ju positivt! hehe!


Godnatt!           


V I P

Söndag redan. Gud var veckorna går fort. Och åren med för den delen. Det kunde vi konstatera igår när vi satt hemma hos Anki och Anders och kolla på gamla kort. Saker som hände för flera år sedan, känns som att det bara var några månader sedan. Tror faktiskt att åren går fortare och fortare ju äldre man blir?

Annars har helgen var kanon! I fredags vart det överraskningsutgång på frimis! Där vi fick gå före i kön, sitta vid VIPbord och serveras drinkar. Verkligen annorlunda. Och jag tackar min vänninor djupt över denna trevliga kväll! Ni är bäst!  Hade så jävla kuuul!!

Aja, annars har helgen bestått av lite jobb igår. Och sedan lite förtidigt grattande av min käre pojkvän. Men jag tänker inte gratta honom förräns imr, då den riktiga dagen är!
Och idag blir det en till födelsedag då minsta lillasyster fyller 9 år! Som hon längtat efter denna dag. Toka.;)

Fyfan vilket väder det är förresten! Inte klokt. Aprilsommar? Jaaa! Men nästa vecka skulle tydligen det riktiga aprilvädret komma tillbaka. morr. Men nu ska jag faktiskt ut och njuta!



Puss!

Tokeri

Ikväll ska det tydligen bjudas på en hel del tokerier som jag har försått? haha... Tjejerna ska dra ut mig och Johanna på nånting vi inte har en aning om. Haha! Är faktiskt lite nervös. Vart det särkilt efter dom började fråga skostorlekar och grejer. Men jag blir inte förvånad över nånting när det gäller dom faktiskt.;p Aja, det ska bli jävligt kul iaf! Ska bli spännande=)

Och igår fyllde en till medlem i svängis år. Johanna blev ju lika stor som jag, 20! Och då ställde hon till med kalas där det bjöds på massa goda pajer och en alldeles för god efterrätt. Kunde ju knappt stå efter jag vräkt i mig alldeles för mycket! Men gött och trevligt var det!

Och sen damp skatteåterbäringen ner i brevlådan idag. Med bara positiva nyheter, att det blir några extra tusenlappar i augusti! Inte helt fel det inte!



Nej, ska dra mig ut i det underbara vårvädret nu. Inte klokt, över 20 grader! Me like!



Trevlig helg!

Tralalaaa

Ledig idag igen! Så otroligt skönt! Och idag har den där jävla huvudvärken försvunnit också. Kunde ju knappt kolla igår. Fattar inte vad det är. Jag som aldrig brukar ha huvudvärk. Bara det inte är dom där jäkla bihålerna nu igen.

Jaja, idag mår jag iaf bättre! Och ska snart iväg till gustavsvik för att bada lite med systrarna. Ska bli roligt. Var längesen jag var där nu. Sen blir det bad i några timmar tills älskling kommer och hämtar mig och vi drar in till marieberg för att shoppa födelsedagspresent till lillasyster som fyller år på Söndag. Börjar bli lite trött nu på alla födelsedagar faktiskt. Det är ju nån var och varannan dag ju. Och så kommer det fortsätta tills 5 maj då Sara som är sist ut i ledet blir 1 år äldre. Och Johanna fyller ju imörrn, så det blir en sväng tll henne efter jobbet. Det skulle ju bjudas på mat och trevligt umgänge har jag hört? hehe..

Och sen  fyller ju älskling-pälskling på måndag! Hoppas han blir nöjd över presenten. För det skulle jag bli;p

Annars har det väll inte hänt så mycket mer. Var ju hotellet i lördags. Verkligen roligt. Och förfesten var kanon den med där vi spelade "så det kan låta" för fulla halsar. Och sen blev vi ju bjudna på tacopaj och efterrätt, mumma!
Hm, jag undrar vad jag ska bjuda på nästa helg.?Då jag tänkte ha en liten middag för damerna. Hmm, aja för flundra lite på det.


Har nu också skaffat bilddagboken (som alla andra), och där kan ni hitta mig på samma adress som här...Zaanna!




                                             Have a nice day!

Påskafton


Påskafton idag dårå. Och jag har inte ens tagit fram påskpyntet. Inte för att jag har så mycket. Men en påskkärring ska jag nog ha, om jag inte minns fel. Nej, jag lägger ner påsken detta år. Lite påskmat slinker väll som vanligt ner. Åt ju påskmat igår, och ska iväg snart igen. Men sen får det räcka! Men jag tycker om sånna här storhelger. Ett litet trevligt avbrott i vardagen är ju aldrig fel. Sen att man blir ledig till på köpet är ju ett stort plus;p.

Fest ikväll! Niceee! Tycker jag varit så duktig dom senaste två kvällarna nu. När jag varit på två "fester" och varit nykter på båda! Men ska ta de lugnt ikväll också. Måste verkligen! Ska upp klockan 8 imorgon. Och sedan sitta i en bil i ett par timmar.. Määä!

Nej, lite förfräschning på detta så er man redo för dagens utmaningar! yiihaaa!


                          image18                Glad Påsk förresten!


En låång Fredag

Nej, det tycker jag faktiskt inte den har varit! Alldeles för kort är väll rätt ord!?
Aja, dagen började iaf med att man fick sova ut, eller iaf till 10! Sen var det bara att slänga sig in i duschen och sen börja skrubba på balkongen. Den var väll inte så fräsch direkt. Men nu har jag iaf skrubbat av den mesta skiten som satt fast på balkonräcket. Var ju tvungen. Vill ju inte ställa ut mina nya utemöbler när det såg ut som det gjorde! Men nu var det så fint såå! En helt ny balkong! Fick ju nya möbler i födesledagspresent av mormor och morfar=)
Sen åkte vi till mormor och morfar för lite påskmat.. göttigt värre! Kom hem igen för att städa trapphuset! Gud vad duktiga vi varit idag! Inte klokt ju!

Jaja, vart iaf en lyckad födelsedag med många fina presenter! Fick bl.a en skiiitfin ipod av Patrik, min älskling! Vad han skämmer bort mig den pöjken! Nej, men vart verkligen supernöjd över den. Perfekt att ha när jag är ute promenixar. Får ju aldrig nå sällskap med mig, så den blir nog min bästa vän den närmsta framtiden;P hehe! Sen fick jag e cykel av mor, Roger och systrarna! Men den ska jag byta. Tycker det är onödigt at ha en så fin cykel när jag aldrig cyklar! Jag vill ha en cykel, men det ska vara en cykel som kan bli stulen och gå sönder. Som dom oftast gör när ja är i närheten=)haha..
 
Igår vart det en sväng til Tobbe och Bettan. Där några drack och några höll sig nyktra (jag tillhörde den nyktre gruppen) Var bara tvungen att påpeka det. Sen hem igen för att kolla på den nya "movie" filmen. Och somnade ovagat framåt 12.

Och imörrn är det födelsedagsfest för Therese som fyller 21 idag! Och sen efter det hotellet! Fy tusan vad kul! Längtar verkligen till imorgon!


TjihoooO!

                                      image16
 Den här snyggingen fick jag av darling i födelsedagspresent!

Birthdaygirl


Yes, it`s meee! haha, då blev man 20 över bara en natt. Växte som fan! hehe... Nej, men för 20 år sedan föddes JAG. Vilken katastrof för mänskligheten!

Nej, har inte tid att skriva här. Jag ska göra tårta!




Smack
!

Påskvecka

Måndag igen då! Helgen gick ju som vanligt fort. Hinner ju knappt inte med den. Men, men... Har iallafall varit en rolig helg med en massa trevligt umgänge.
Fredagen vart det premiär för grillat hemma hos mamma och dom. Sen for jag vidare ner till Kenny där det var en massa roliga människor. Trevligt att bara sitta och prata utan alkohol. Hem igen för att sova. Skulle ju upp tidigt  på Lördagen med eftersom jag Carro och Therese skulle in till Örebro för lite vårshopping. Hittade lite fina kläder och tre par skor. Haha! Aja, hem igen till duschen för att sedan gå hem till svärföräldrarna för att ännu en gång grilla. Vart lite vin och prat med dom för att sedan fortsätta kvällen med partaj hos Tobbe och Bettan. Verkligen en supertrevlig kväll med många skratt. Mindre trevligt igår dock. Att man aldrig lär sig;p

Aja, nu är det bara att invänta nästa helg då det blir ferre på hotellet. Ser verkligen fram emot det. Längesen hela hotellet var öppet. Så det blir nog skoj! Och på söndagen blir det en sväng till Jönköping för att gå på Elmia. Roligt det med. Har nog inte varit utanför Örebro län på månader känns det som. Inte klokt. Så det ska faktiskt bli skönt att se lite annat.

Men innan helgen infinner sig så väntas det en hel veckas jobb. Och det blir nog en tuff vecka. Påskveckan är lika stor som julveckan. Så nog kommer det finnas arbeta att göra denna vecka. Puh, kommer vara helt slut när veckan är slut! Och sen har jag ju födelsedag på Onsdag. 20 bast! hehe... Och sen blir ju Therese 21 på Fredag. Mycket nu. Sen är det Johanna, morbror, lillasyster, Patrik, Carro m.fl som ska fylla år denna månad. Mycket nu...


Nej, nu ska äta lite och sen jobb vid 12!


Tjao!