BOKAT.

Cypern nästa måndag! Bara en och en halv vecka kvar tills jag får se mina efterlängtade vänner! =)

Fy fan vad gött vi ska ha d!        

                                                            image57


planer...

Ledig imr;) Fy sjutton vad gött! Ska passa på att dra mig ut i skogen för att leta lite kantareller då. Måste ju eftersom alla pratar om att det finns sååå mycket. Bäst att se efter så dom inte lurar mig!=)

Annars har dagen varit så jävla seg. Har funderat starkt hela dagen på vad jag vill göra. Klarar inte av så många dagar till att klampa runt på ICA. Vill verkligen göra något skoj. Men vad? Orkar inte plugga, och vilket jobb är kul? Finns det sånna? Nej, ta tag i sig själv är vad jag behöver göra.

Idag började även skolan. Andra året jag inte går dit! Känns fan fortfarande konstigt!? Tiden går så fort... Hinner inte med tiden. Vill ju göra så mycket Men pengarna räcker ju för i helvete inte till! Snälla rara "du, om du finns där uppe?" ge mig stålar!!! I neeed it!


Om två veckor befinner jag mig antagligen här....hoppas , hoppas! 


                      image56
                                                                                                        

Sööndag


Svängisfest igår. Kul som attan. Bistro vart man dock besviken på. Fanns ju inge dansgolv fast det skulle vara det!
Nej, vi skulle vartit kvar hos Therese. Där svängde det;) Men promenaden till Bistro var faktiskt skit kul! Vi är ju inte kloka nånstans. haha. Vissa har buskar, medans vissa sätter sig i dom. Haha!

Men gårdagskvällen börjades med 40-årsfirande av Patriks faster Carina. Det vart bowling och mumsig mat. Hade jättetrevligt;)
Skönt att komma ifrån och tänka på något annat för omväxlings skull. Jobbigt nu. Men nu finns iaf inga lögner. Det är bra. Allt ska fram.
Att ljuga löser inga problem. Det är en sak som är säker iaf. Men fattar ändå inte hur man klarar av att svika så mycket?
Aja, blir nog tufft ett tag till. Men vi är iaf påväg åt rätt håll.

Tråk dag idag. Har inte gjort ett skit idag. Går helt enkelt inte. Spräng huvudvärk och denna trötthet orkar jag knappt lyfta ett finger. Men börjar bli rastlös nu. Längtar tills älsklingen kommer hem från jobbet. Då ska vi mysa, och äta maat! Känner att magen börjar tala med mig nu. Har inte fått i mig så mycket idag.
Har för tillfället helt torka på ideer på vad man kan hitta på och laga. Nån med nå bra tips?


Adjöken...

.

Livet är katastrof igen. Vet inte vart jag ska ta vägen eller göra. Vet bara att mitt hjärta är åter krossat.
Tänker på er, tjejer. Vet vad ni måste genomgå. Usch, orkar inte detta igen... Kan bara gråta.
Hur kan du?


åter jobb..




Tillbaka på jobbet igen efter 2 veckor semester. Har varit en lång och dryg dag. Usch, vill inte! Men, men bara att kämpa på! Och får tänka tillbaka på den underbara semester man haft.
Hunnit med mycket, Sockholm, träffat SARA i Göteborg, ligga på stranden på Tylösand, varit i Danmark och Tyskland. Har också hunnit med att äta kräftor och rocka till Per Gessle i Brunnsparken. Så jag är nöjd!

Igår var det som vanligt en lång och tråkig Söndag. Så vi bestämde oss för att åka in och besöka IKEA.
Fick som vanligt med oss massa saker.;) En spegel och ett till vitrinskåp blev det. Spegeln var verkligen såå välkommen. Äntligen kan man prova kläder utan att klättra på väggarna. haha!
Vart även ett besök på skopunkten där två par skor till mig och ett par till gubben fick följa med hem. Men nu är det VERKLIGEN slutshoppat för mig. Får inte ens gå ut på sidor som hm eller ellos.! Får inte!

Och på kvällen igår följde vi med mamma och Roger in tll Efesos för en bit mat. Mums, säger jag bara!
Grekmat är underbart.

Till helgen blir det utgång med tjejorna;) Niiice!


Kramen!

Kräftor..

Lördag. REDAN? Min semester är ju slut om två dagar! Usch, vad det känns skit! Vill verkligen inte börja jobba! Men, men bara man kommer in i det så ska det nog gå bra.

Igår åt vi kräftor och drack lite vin hos svärföräldrarna. Så gott var det och alldeles ljummet ute. Var riktigt mysigt faktiskt;) Men timmarna gick fort, så när jag tittade till på klockan och upptäckte att klockan redan passerat halv två kände jag bara paniken SOVA. Ingen skjuts hade vi heller så det var bara att börja knata hemåt mitt i natta.

                                   
                                       

Och idag bir det att fara till Örebro för att se på Gessle med Anki & Anders och Ronnie & Sandra och såklart min älskling. Ska bli roligt. Och nu börjar ju vädret se mer lovande ut också. Inge roligt om det ska regna.:/ Men det blir nog bra. Tar med mig umbrella för säkerhets skull.!

Sugen på en promenad. Lägga över lite bra låtar på ipoden och sen bara gå.
Så får det bli.


Tjo!


Hemma igen

Då var man hemma igen efter en riktig toppen semester. Har hunnit med mycket under dom är 5 dagarna.
Göteborg, Halmstad, Danmark, Tyskland och den sista trippen blev till Ullared, har hunnits med.
Så otroligt skönt att komma iväg och göra något! Och träffa Sara var verkligen ett kärt återseende.
Så i Gbg svängde vi runt som aldrig förr;) Hann både med fest, Liseberg, stan och sitta på mysiga utecafeer. Älskar Götebrog! Så fint. Skulle verkligen kunna bo där. Och man vet aldrig;)
For sen ner mot Halmstad, Tylösand och lapa sol i några timmar. Fick nästan känslan att man var utomlands. Kritvitlång sandstarnd och inte ett moln på himlen. Dock inget turkost vatten, Carro!;)
Sen ner mot Helsingborg där vi tog färjan över mot Helsingör och sen bila vi 20 mil ner i Danmark där vi sedan övernatta.
Sen upp tidigt på morgonen för att ta nästa färja till Tyskland. Lasta bilen full med alkoholhaltiga drycker och for sedan uppåt mot Sverige 60 mil. Där vi somna sött i Ullared. Men fyfan för att åka bil så länge! Blir så jävla rastlös, men men fram kom vi.
Och igår besökte vi då Gekås. Fick med oss lite smått och gott därifrån. Men vart mest saker till lägenheten.Tur att i inte köpte nå mer för bilen vart verkligen överfull. Skulle inte fått plats med en grej till! haha!

Kom hem igår kväll en aningens pankare. Men ångrar det inte en sekund! Har haft det såå bra! Synd bara att semestern snart är slut. Buhu... Vill verkligen inte börja jobba. Två veckor går alldeles för fort!

Men men får tänka positivt. Har ju lite att se fram emot iaf. Gessle på Lördag. Sen nästa vecka kommer Sara hem och då blir det parkfest för fulla muggar. Sen dröjer det inte alltför länge innan Carro och Johanna entrar svensk mark. Åhh, vad jag längtar;) Och någon gång därimellan eller efter ska en utomlandsresa planeras in.
Ska bli uunderbaaart!

nej, dags för att fylla en ny maskin med tvätt...

Byeee...

Sthlm & Gbg

Redan Torsdag idag. Dagarna bara springer iväg!
Men igår vart det iaf en dagstripp till Stockholm. Härligt väder, god mat och alltför många fresande kläder bjöd dagen på. Men jag pressade mig själv med att hålla hårt i plånboken. Måste spara, åker ju till Göteborg imr!;)
Men en klänning och en väska fick iaf följa med hem.
Annars gick vi mest och strosa i affären och gick sen vidare upp mot Gamla stan. Så mysigt det är där alltså, det är inte klokt! Gick in där på någon mysig restaurang och åt alldeles för mycket mat. Men fy satan vad gött det var!
Ner sen mot hamnen och satte oss där och myste. Helt otroligt vackert!
Sprang på Johan Ulvesson också! haha! Vart lite sugen på att göra som vi gjorde förut då, Carro. Springa efter! haha.. Men förbjöd mig själv för att inte göra den pinsamheten.=)
Kändistokig, JAG?;)

Men imr tar vi iaf vårt pick och pack och drar neråt mot Sara och Göteborg. Ska bli så roligt! 6 veckor sedan, helt sjukt!
Och på Lördag blir det Liseberg. Men som den hare jag är får jag väll mest stå och titta på dom andra när dom vågar åka alla läskiga karuseller. Det läskigaste jag törs åka är väll Balder. Haha!

Är sen kvar i Götet til på måndag då jag och älskling åker vidare ner mot Öresundsbron för att ta oss över till Danmark, och sedan Tyskland;) Sen över till Sverige igen för att göra ett besök på Ullared.
Men vi har ingen aning om när vi kommer hem igen. Vi tar bara dagen som den kommer. Bara vi är hemma till Lördagen sen. Då vi ska på Gessle!;)
Mycket planerat nu, och det är sååå kul!



Tänker på dig vännen... Men allt kommer bli bra, så småningom.